Κατηγορίες
Υγεία

Water Zoom – Καθαρισμός υψηλής πίεσης

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

✔ Με ένα μόνο εξάρτημα, ένας απλός σωλήνας γίνεται ένα ισχυρό καθαριστικό στα χέρια σας!
✔ Εύκολη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση
✔ Επαγγελματικός καθαρισμός βρώμικων επιφανειών
✔ Σετ με συνημμένα

Το Water Zoom Καθαρισμός υψηλής πίεσης είναι μια καινοτόμος τεχνολογία που μετατρέπει κάθε σωλήνα κήπου σε ισχυρή πίεση νερού μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Είναι η καλύτερη εναλλακτική για τα ογκώδη και ακριβά επαγγελματικά πλυντήρια πίεσης. Η τεχνολογία γρήγορης συναρμολόγησης διευκολύνει τη σύνδεση του ακροφυσίου σε έναν εύκαμπτο σωλήνα οποιασδήποτε διαμέτρου και μήκους και με τη βοήθεια ειδικού ενισχυτή δημιουργείται άεργη πίεση, όπως όταν χρησιμοποιούνται μοντέλα με ηλεκτρική αντλία. Ανεπιφύλακτη επιτυχία των πωλήσεων αυτής της σεζόν στην Ευρώπη! Πάνω από 1000 ικανοποιημένες κριτικές πελατών και ειδικών. Σήμερα θα μοιραστούμε τα κορυφαία πλεονεκτήματα αυτού του προσαρτήματος εύκαμπτου σωλήνα κήπου και θα σας πούμε πού μπορείτε να βρείτε Water Zoom παραγγείλετε κερδοφόρα;

Water Zoom – περιγραφή, τιμή, αγορά, παραγγελία, παράδοση

Υπάρχουν πολλές διαφορετικές καταστάσεις στη ζωή, όταν απαιτείται η χρήση ισχυρής πίεσης νερού για τον καθαρισμό της επιφάνειας από ξηρή βρωμιά ή λεκέδες. Στα καταστήματα, μας προσφέρεται συχνά να αγοράσουμε πλυντήρια υψηλής πίεσης με ηλεκτρική αντλία. Τα περισσότερα από αυτά έχουν υψηλό βαθμό απόδοσης, αλλά έχουν και σοβαρά μειονεκτήματα: υψηλό κόστος, ανάγκη για σύνδεση στο δίκτυο, γρήγορη φθορά των εξαρτημάτων και ανάγκη τακτικής συντήρησης. Από αυτή την άποψη, πολλοί άνθρωποι αναζητούν μια εναλλακτική λύση. Σε αυτήν την περίπτωση, τα Water Zoom Πλυντήριο πίεσης μπορεί να είναι μια καλή διέξοδος από αυτήν την κατάσταση. Αυτός είναι ένας μηχανικός ενισχυτής πίεσης νερού που σας επιτρέπει να μετατρέψετε οποιονδήποτε εύκαμπτο σωλήνα σε πλήρες πλυντήριο υψηλής πίεσης μέσα σε λίγα μόνο λεπτά.

Water Zoom περιγραφή:

Τύπος: ακροφύσιο σωλήνα, μίνι πλυντήριο υψηλής πίεσης.
Υλικό: αλουμίνιο υψηλής αντοχής.
Διαστάσεις: 114 x 45 x 96 mm.
Βάρος: 380 g.
Σκοπός: αφαίρεση σκόνης και βρωμιάς, πότισμα, αφαίρεση λεκέδων και καθαρισμός επιφανειών από τη βρωμιά.
Ολοκληρωμένο σετ: γενικός προσαρμογέας σωλήνα, βούρτσα, πλαστικό δοχείο.

Πως δουλεύει;

Το για να αυξήσετε την πίεση του νερού έχει μια απλή και διαισθητική αρχή λειτουργίας. Με έναν ειδικό προσαρμογέα, μπορείτε να συνδέσετε τη βούρτσα σε οποιονδήποτε σωλήνα. Ο εσωτερικός μηχανισμός άντλησης που χρησιμοποιείται αυξάνει την πίεση και αυξάνει την πίεση του νερού εξόδου. Αυτό σας επιτρέπει να αποκτήσετε ένα πλήρες ανάλογο ενός πλυντηρίου πίεσης από έναν συμβατικό σωλήνα κήπου. Χάρη στο σώμα από αλουμίνιο, το ακροφύσιο είναι πολύ ελαφρύ και ανθεκτικό στη χρήση. Ο μηχανισμός ρύθμισης ακροφυσίων διευκολύνει την επιλογή του βέλτιστου τρόπου λειτουργίας ανάλογα με τον τύπο της επιφάνειας που πρόκειται να επεξεργαστεί. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το ακροφύσιο για να πλύνετε το δικό σας αυτοκίνητο, να αφαιρέσετε τη βρωμιά και τη μούχλα από την επιφάνεια των επίπλων κήπου ή τα διακοσμητικά στοιχεία, να πλύνετε τα παράθυρα ή να καθαρίσετε την επιφάνεια του δρόμου γύρω από την περιοχή. Για να ενεργοποιήσετε τον ενισχυτή κεφαλής, απλώς γυρίστε το κουμπί στη λειτουργία ON. Για να αλλάξετε τη ροή και την κατεύθυνση του νερού, απλώς επιλέξτε την επιθυμητή επιλογή ακροφυσίου και εγκαταστήστε την. Η συναρμολόγηση και η αποσυναρμολόγηση του μηχανισμού πραγματοποιείται σε λίγα μόνο λεπτά. Χάρη στο μικρό του μέγεθος, μπορείτε εύκολα να αποθηκεύσετε αυτό το εργαλείο κήπου οπουδήποτε χωρίς να καταλαμβάνετε πολύ χώρο. Εάν είναι απαραίτητο, μπορείτε να πάρετε το συνημμένο μαζί σας όπου κι αν πάτε: στο δρόμο, στις διακοπές, στη δουλειά.

Διάφοροι λόγοι για τους οποίους θέλετε σίγουρα Water Zoom αγοράστε στην Ελλάδα:

  • Το καλύτερο ανάλογο επαγγελματικών πλυντηρίων υψηλής πίεσης.
  • Γρήγορη και εύκολη εγκατάσταση.
  • Κατάλληλο για κάθε τύπο σωλήνα.
  • Επαγγελματικός καθαρισμός ρύπων μεσαίου και υψηλού βαθμού πολυπλοκότητας.
  • Μεγάλη επιλογή πρόσθετων αξεσουάρ.
  • Δυνατότητα χειροκίνητης ρύθμισης της δύναμης πίεσης νερού ανάλογα με την επεξεργασμένη επιφάνεια.
  • Υψηλής ποιότητας υλικά και κατασκευή.
  • Κερδοφόρα τιμή.
  • Δεν απαιτεί επαγγελματικές δεξιότητες και εμπειρία για χρήση.

Κριτική κατόχου:

Κάποια στιγμή, υπολόγισα πόσα χρήματα ξοδεύω το μήνα για το πλύσιμο του αυτοκινήτου μου και φρίκαρα. Αποδείχθηκε ότι ακόμα κι αν πλένεις το αυτοκίνητό σου τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, παίρνεις πολύ μεγάλη ποσότητα. Άρχισα να ψάχνω έναν τρόπο να εξοικονομήσω χρήματα και, με τη συμβουλή ενός φίλου, αποφάσισα να παραγγείλω παράδοση. Δεν θα κρύψω ότι αρχικά ήμουν δύσπιστος σχετικά με την αποτελεσματικότητα της χρήσης αυτού του συνημμένου. Αλλά αποδείχθηκε ότι λειτουργεί πραγματικά! Απλώς προσάρτησα τη βούρτσα στο λάστιχο και πρόσθεσα το απορρυπαντικό σε ένα ειδικό πλαστικό δοχείο με νερό. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, έλαβα ένα ισχυρό τζετ, με τη βοήθεια του οποίου έπλυνα γρήγορα τη βρωμιά και τη σκόνη στο αυτοκίνητο. Τώρα προτείνω αυτή τη συσκευή σε όλους τους φίλους μου!

Πώς να αγοράσετε το αρχικό μοντέλο Water Zoom Ελλάδα;

Λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ζήτησης για αυτό το προϊόν, είναι σχεδόν αδύνατο να το βρείτε σε ένα κανονικό κατάστημα κηπουρικής. Αλλά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ηλεκτρονικό κατάστημα για αυτό το σκοπό. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο, αφήστε ένα αίτημα και λάβετε την παραγγελία σας σε λίγες μέρες με παράδοση στο σπίτι. Μπορείτε να πληρώσετε για το δέμα αφού το παραλάβετε και να βεβαιωθείτε ότι το περιεχόμενο είναι άθικτο.