Κατηγορίες
Υγεία

Steam Brush – ατμόπλοιο ενδυμάτων

Steam Brush
ΤΟΤΕ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ

✔ ΚΑΘΑΡΙZEI ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΛΙΑ
✔ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΞΗΡΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ
✔ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ
✔ ΣΙΔΕΡΏΝΕΙ TA ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ

Steam Brush ατμοκαθαριστής είναι ένα αναντικατάστατο πράγμα σε κάθε σπίτι. Η μοναδική συσκευή είναι μια βολική εναλλακτική λύση για μια σειρά από οικιακές συσκευές, εκτελώντας πολλές σημαντικές και χρήσιμες λειτουργίες. Η πρωτοποριακή τεχνολογία ζεστού αέρα (ατμός) παρέχει την ταχύτερη λείανση των ρούχων, καθώς και πρόσθετη απολύμανση μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Αντικαθιστά το σίδερο και τα ρούχα στεγνού καθαρισμού, σας επιτρέπει να σιδερώνετε τα ρούχα κάθετα χωρίς να χρησιμοποιείτε σιδερώστρα, κατάλληλο και για κουρτίνες, έπιπλα και όλους τους τύπους υφασμάτων. Τα τελευταία χρόνια, υπήρξε ένας τεράστιος αριθμός ατόμων που θέλουν Steam Brush παραγγείλετε , επομένως είναι απολύτως λογικό να κάνετε μια λεπτομερή ανασκόπηση αυτού του προϊόντος για να σας ενημερώσουμε για τα κύρια πλεονεκτήματά του.

Steam Brush – περιγραφή, τιμή, αγορά, παραγγελία, παράδοση

Σήμερα, το Steam Brush βούρτσα ατμού για ρούχα θεωρείται ένα από τα κορυφαία σε πωλήσεις στην αγορά. Με αυτή τη συσκευή, μπορείτε να διατηρήσετε ρούχα, επικαλυμμένα έπιπλα, κουρτίνες και κουρτίνες σε άριστη κατάσταση, καθώς και να απολυμάνετε ένα στρώμα ή κλινοσκεπάσματα στο σπίτι. Ξεχάστε να χρειάζεται να παραγγείλετε υπηρεσίες στεγνού καθαρισμού ή να χρησιμοποιείτε άβολα και ογκώδη σίδερα και σιδερώστρες. Τώρα η διαδικασία του σιδερώματος των ρούχων θα είναι όσο πιο βολική, γρήγορη και άνετη γίνεται! Οποιαδήποτε νοικοκυρά θα εκτιμήσει σίγουρα όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης αυτής της μηχανής, καθώς και θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των πιο δύσκολων τύπων σιδερώματος.

Steam Brush περιγραφή:

Η μοναδική συσκευή έχει μια μάλλον απλή αλλά αποτελεσματική αρχή λειτουργίας. Ένα ρεύμα ατμού υψηλής θερμοκρασίας δρα στις ίνες του υφάσματος για να εξομαλύνει και να αποκαθιστά. Σε αντίθεση με τη δράση του σιδήρου, ο ατμός δεν παραμορφώνει τη δομή των ινών, με αποτέλεσμα τα ρούχα να μην τεντώνουν ή να συρρικνώνονται και να μην αλλάζουν το αρχικό τους μέγεθος. Εάν για συνηθισμένο σιδέρωμα λευκών ειδών είναι απαραίτητο να εγκαταστήσετε μια άβολη και ογκώδη σιδερώστρα, τότε σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να κάνετε κάθετο άτμισμα και σιδέρωμα ρούχων σε ένα τρέμουλο χωρίς πρόσθετα εργαλεία. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για μεγάλα υφάσματα (όπως κουρτίνες) που είναι πολύ δύσκολο να σιδερωθούν με σίδερο.


Απώλεια βάρους χωρίς προβλήματα Fat Burn Active σε 3-4 εβδομάδες.
Μακρύ και ποιοτικό σεξ Man Plus είσαι εγγυημένος.
Εξαιρετικό αποτέλεσμα Total Vital από τις πρώτες μέρες.


Η καθολική και ασφαλής τεχνολογία δράσης σε ίνες υφάσματος επιτρέπει τη χρήση Steam Brush ατμόπλοιο ενδυμάτων σε σχεδόν κάθε τύπο υφάσματος – βαμβάκι, μετάξι, λινό, πλεκτά, σατέν κ.λπ. Το σύστημα έκθεσης στον ατμό θεωρείται ένα από τα πιο αποτελεσματικά όσον αφορά την απολύμανση της επεξεργασμένης επιφάνειας, καταστρέφει έως και το 99,8% των βακτηρίων. Εάν το παιδί σας λατρεύει τα μαλακά παιχνίδια και δεν ξέρετε πώς να τα απολυμάνετε γρήγορα, χρησιμοποιήστε αυτόν τον μοναδικό ατμοκαθαριστή. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να σκοτώσετε τα ακάρεα της σκόνης στην κρεβατοκάμαρα, ιδιαίτερα στο κρεβάτι ή στην επιφάνεια ενός στρώματος.

Κύρια οφέλη:

 • Υψηλή ποιότητα κατασκευής.
 • Συμπαγείς διαστάσεις 32,5x10x9 cm
 • Βάρος 0,9 kg.
 • Παραγωγικότητα – 800 W.
 • Όγκος δεξαμενής νερού 100 ml για 15 λεπτά συνεχούς λειτουργίας.
 • Συνδέεται στο δίκτυο.
 • Τα Steam Brush τιμή είναι δέκα φορές φθηνότερα από πολλά ανάλογα.
 • Βολικό στη λειτουργία.
 • Δεν απαιτεί πρόσθετες δεξιότητες ή εκπαίδευση.
 • Πωλείται στο επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα με εγγύηση επιστροφής χρημάτων.
 • Τα Steam Brush παράδοση μεταφέρονται σε όλη τη χώρα μέσα σε λίγες ημέρες.

Τι περιλαμβάνεται στα Steam Brush Ελλάδα;

Στο κιτ λαμβάνετε μια βούρτσα ατμού, 2 πρόσθετα ακροφύσια για διάφορες λειτουργίες σιδερώματος και απολύμανσης, καθώς και λεπτομερείς οδηγίες με βήμα προς βήμα περιγραφή της εργασίας που εκτελείται. Πριν από την πρώτη χρήση, φροντίστε να διαβάσετε το εγχειρίδιο χρήσης και να ακολουθήσετε όλες τις προφυλάξεις ασφαλείας.

Τρόπος χρήσης:

Εγκαταστήστε ένα από τα 2 διαθέσιμα συνημμένα ανάλογα με τους προγραμματισμένους στόχους σας. Ρίξτε 100 ml νερό σε ένα ειδικό δοχείο και κλείστε το δοχείο καλά. Ενεργοποιήστε τη συσκευή και δώστε προσοχή στην ενδεικτική λυχνία, η οποία θα εκπέμψει ένα σινγκλ όταν ο ατμοκαθαριστής θερμανθεί και είναι έτοιμος για χρήση. Χρησιμοποιώντας έναν ειδικό ρυθμιστή, ρυθμίστε τη βέλτιστη ισχύ και εύρος της παραγόμενης ροής ατμού. Πατήστε το κουμπί για να απελευθερώσετε έναν καυτό πίδακα ατμού, φέρνοντάς τον στο επεξεργασμένο ύφασμα. Μετά τη χρήση, αποσυνδέστε τη συσκευή από την πρίζα, πετάξτε το υπόλοιπο υγρό και αφαιρέστε το ακροφύσιο. Ψάχνετε για Steam Brush κατάστημα; Τότε έχουμε μια πολύ ενδιαφέρουσα προσφορά για εσάς.

Προς το παρόν, υπάρχει ο ευκολότερος και πιο κερδοφόρος τρόπος ως Steam Brush αγοράστε στην Ελλάδα. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να επισκεφτείτε το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα, να αφήσετε μια ηλεκτρονική εφαρμογή και να περιμένετε μια κλήση από έναν σύμβουλο. Μετά την επιβεβαίωση της παραγγελίας, τα αγαθά θα σταλούν στην καθορισμένη διεύθυνση και μπορείτε να το πληρώσετε μετά την παραλαβή.

Η κριτική ετοιμάστηκε για έλεγχο. Δεν πουλάμε ούτε εξυπηρετούμε αγοραστές για ανταλλαγές ή επιστροφές χρημάτων για αγορές. Για διευκρίνιση τυχόν αμφισβητούμενων σημείων, επικοινωνήστε με τον πωλητή.