Κατηγορίες
Υγεία

Spin Scrubber – Ηλεκτρική Βούρτσα Καθαρισμού

Spin Scrubber
Ηλεκτρική Βούρτσα Καθαρισμού

✔ Θα καθαρίσετε με ευκολία ακόμη και τα πιο δύσκολα προσβάσιμα μέρη
✔ Θα καθαρίσετε το μπάνιο δύο φορές πιο γρήγορα
✔ Θα ξεχάσετε όλα τα σφουγγάρια και τα απορρυπαντικά της κουζίνας
✔ Στο σετ περιλαμβάνονται 3 διαφορετικά εξαρτήματα πινέλου

Ο καθαρισμός του σπιτιού απαιτεί πολλή προσπάθεια και ενέργεια; Έχετε βαρεθεί να προσπαθείτε να καθαρίσετε τα πλακάκια του μπάνιου ή τα έπιπλα της κουζίνας σας από τη σκουριά και τη βρωμιά; Το δέρμα των χεριών σας υποφέρει συνεχώς από την έκθεση σε απορρυπαντικά ή λαστιχένια γάντια; Ξεχάστε αυτά τα προβλήματα για πάντα!

Spin Scrubber Ηλεκτρική Βούρτσα Καθαρισμού είναι μια μοναδική λύση για όλους! Χάρη στη βολική και μακριά λαβή και την ηλεκτρική βούρτσα, μπορείτε να καθαρίσετε οποιαδήποτε επιφάνεια από τη βρωμιά μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και να έχετε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή! Δεν χρειάζεται πλέον να καταπονείτε τη σπονδυλική σας στήλη και να ρισκάρετε την υγεία σας για να φτάσετε με ένα πανί ή σφουγγάρι στα πιο απρόσιτα σημεία του σπιτιού σας. Το ισχυρό σύστημα καθαρισμού εξαλείφει αμέσως κάθε είδους βρωμιά, αφήνοντας τα χέρια όσο πιο στεγνά και καθαρά γίνεται. Μπορείτε να αφαιρέσετε εύκολα τη σκουριά και τα άλατα από τα πλακάκια στην κουζίνα ή το μπάνιο, να καθαρίσετε τους τοίχους ή να καθαρίσετε τα υδραυλικά στο μπάνιο. Τώρα ο καθαρισμός θα φέρει μόνο ευχαρίστηση και θα εξοικονομήσετε πολύ ελεύθερο χρόνο σε αυτό.

Spin Scrubber – περιγραφή, τιμή, αγορά, παραγγελία, παράδοση

Το Spin Scrubber βούρτσα ηλεκτρική για τον καθαρισμό του μπάνιου και της κουζίνας προσφέρει μια θεμελιωδώς νέα προσέγγιση για τον καθαρισμό των χώρων. Η τεχνολογία γρήγορου καθαρισμού βασίζεται στην αλληλεπίδραση 3.000 κεφαλών, οι οποίες, υπό τη δράση μιας ηλεκτρικής κίνησης, περιστρέφονται με ταχύτητα 300 στροφών ανά λεπτό. Αυτό σας επιτρέπει να αφαιρείτε εύκολα τη ρύπανση διαφόρων τύπων και βαθμών πολυπλοκότητας: από ξηρούς λεκέδες σαπουνιού σε πλακάκια ή δάπεδα, μέχρι μούχλα, σκουριά και πλάκα. Η συρόμενη λαβή βοηθά χωρίς επιπλέον αρκετή προσπάθεια να φτάσετε στα πιο δυσπρόσιτα σημεία χωρίς να επιβαρύνετε το κάτω μέρος της πλάτης. Αυτή η λύση φαίνεται η πιο βολική για οικιακή χρήση, καθώς και για καθαρισμό γραφείων, χώρων λιανικής ή κατά τη διάρκεια πλυσίματος αυτοκινήτου. Το αποτέλεσμα θα είναι πάντα ποιοτικότερο και ταχύτερο. Το Spin Scrubber βούρτσα μπορεί να είναι μια ιδανική λύση για κάθε σύγχρονο άνθρωπο που εκτιμά τον χρόνο και τα νεύρα του.

Με 3 διαφορετικά προσαρτήματα, μπορείτε να επιλέξετε την πιο βολική και κατάλληλη μέθοδο καθαρισμού με βάση τις ανάγκες σας. Θα ήθελα να σημειώσω την υψηλή ποιότητα της συναρμολόγησης και των υλικών από τα οποία είναι κατασκευασμένο το σώμα του στυλό και οι ίδιες οι βούρτσες. Η ενσωματωμένη μπαταρία έχει σχεδιαστεί για 1 ώρα συνεχούς χρήσης και χάρη στη γρήγορη φόρτιση, μπορείτε πάντα να διατηρείτε τη βούρτσα να λειτουργεί. Το μικρό μέγεθος σάς επιτρέπει να διπλώνετε και να παίρνετε μαζί σας την ηλεκτρική βούρτσα σε ένα ταξίδι.

Spin Scrubber περιγραφή:

 • Ευέλικτη τεχνολογία γρήγορου καθαρισμού.
 • Γρήγορη πρόσβαση στα πιο προβληματικά σημεία της κουζίνας, του μπάνιου ή άλλων δωματίων.
 • 3 αφαιρούμενα ακροφύσια για τον καθαρισμό νεροχύτη, ντους, τοίχων, δαπέδων, αυτοκινήτων και άλλα.
 • Υψηλή ποιότητα.
 • Κερδοφόρα Spin Scrubber τιμή.
 • Μεγάλη γκάμα εξοπλισμού.
 • Συμπαγείς διαστάσεις: 57 x 107 cm.
 • Ενσωματωμένη μπαταρία.
 • Δυνατότητα ηλεκτρονικής παραγγελίας αγαθών.
 • Γρήγορο και βολικό Spin Scrubber παράδοση σε όλη τη χώρα μέσα σε λίγες μέρες.
 • Πληρωμή κατά την παραλαβή.

Εάν είστε έτοιμοι για Spin Scrubber αγοράστε στην Ελλάδα, σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε την προσφορά του επίσημου ιστότοπου και να παραγγείλετε το αρχικό μοντέλο της ηλεκτρικής βούρτσας αμέσως τώρα. Λάβετε υπόψη ότι δεν πουλάμε αυτό το προϊόν. Για να κάνετε αίτηση, πρέπει να επισκεφτείτε Spin Scrubber ηλεκτρονικό κατάστημα και να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα.

Κριτικές:

Δεν μπορώ να φανταστώ πώς ζούσα χωρίς αυτό το θαυματουργό πινέλο! Τώρα ο καθαρισμός μετατρέπεται σε μια συναρπαστική και ευχάριστη διαδικασία. Δεν χρειάζεται να στέκομαι σε μια καρέκλα για να φτάσω στην οροφή ή να καθαρίσω τη βρωμιά ψηλά πάνω από τη μπανιέρα. Η συρόμενη λαβή είναι πολύ βολική. Μπορώ να καθαρίσω εύκολα την επιφάνεια χωρίς να λυγίσω το κάτω μέρος της πλάτης μου ή να καταστρέψω τα χέρια μου με απορρυπαντικά. Συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους Spin Scrubber παραγγείλετε.

Ο σύζυγος μου έδωσε αυτό το πινέλο για τα γενέθλιά μου. Στην αρχή ήμουν δύσπιστος για ένα τέτοιο δώρο, αλλά σταδιακά συνειδητοποίησα όλα τα πλεονεκτήματα αυτού του μοντέλου. Καθαρίζει πολύ καλά την επιφάνεια από τη σκουριά και τα άλατα. Τώρα μπορώ να καθαρίσω εύκολα τις υδραυλικές εγκαταστάσεις και τον νεροχύτη χωρίς να ακουμπήσω την επιφάνεια με τα χέρια μου. Σίγουρα κάνει τον καθαρισμό πιο εύκολο. Νομίζω ότι κάθε νοικοκυρά χρειάζεται ένα τέτοιο οικιακό εργαλείο.

Έχω πολύ ευαίσθητο δέρμα στα χέρια μου, οπότε οποιαδήποτε επαφή με επιθετικά απορρυπαντικά προκαλεί στιγμιαία ερεθισμό και ξεφλούδισμα. Επέλεξα Spin Scrubber Ελλάδα για μένα γιατί με αυτό το πινέλο δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσω σφουγγάρι και να κάνω προσπάθειες να καθαρίσω τη βρωμιά στο πάτωμα και στους τοίχους. Εξοικονομεί πολύ χρόνο. Παλαιότερα, ο καθαρισμός χρειαζόταν 2 ώρες, αλλά τώρα έχω χρόνο να τα κάνω όλα σε 30 λεπτά! Και το πιο σημαντικό – η πλάτη δεν κουράζεται και τα χέρια δεν πονάνε!

Φροντίστε να παραγγείλετε μόνοι σας! Χρησιμοποιώ αυτό το πινέλο για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα. Μέχρι στιγμής έχω δει μόνο πλεονεκτήματα και κανένα μειονέκτημα. Λειτουργεί έως και 60 λεπτά με μία μόνο φόρτιση. Καθαρίζει ακόμα και εκείνες τις επιφάνειες που προηγουμένως δεν μπορούσα να καθαρίσω με κανονικό σφουγγάρι. Η διαφορά φαίνεται αμέσως! Επιπλέον, η τιμή του μοντέλου είναι διαθέσιμη σε κάθε αγοραστή.