Κατηγορίες
Υγεία

Silane Guard – Υγρό γυαλί

ΥΓΡΟ ΓΥΑΛΙ

✔ ΔΙΑΤΗΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ, ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΕΝΤΟΝΟ ΧΡΩΜΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ.
✔ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΛΑΜΠΕΡΗ ΛΑΜΨΗ ΣΤΟ ΑΜΑΞΩΜΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ – ΕΩΣ ΚΑΙ 1 ΧΡΟΝΟ!
✔ ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΔΙΝΕΙ ΕΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟ ΝΕΡΟ-ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Θέλετε το αυτοκίνητό σας να μοιάζει με μόλις έφυγε από την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων; Χρησιμοποιήστε Silane Guard Υγρό γυαλί ! Μοναδική ιαπωνική τεχνολογία για την προστασία του χρώματος από μικρά τσιπ, ρωγμές, χημικά και άλλους παράγοντες. Χάρη σε μια καινοτόμο φόρμουλα, αυτό το προϊόν θα εξοικονομήσει πολλά χρήματα σε ακριβά στίλβωση και υπηρεσίες πλυσίματος αυτοκινήτων. Μετά την εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας, το αμάξωμα του αυτοκινήτου αποκτά μια λαμπερή λάμψη, εξαφανίζονται μικρές γρατσουνιές και λεκέδες από τη βροχή και εμφανίζεται επιπλέον αντοχή στη διάβρωση. Οι περισσότεροι Ιάπωνες και Ευρωπαίοι ειδικοί επιβεβαιώνουν ομόφωνα την υψηλή αποδοτικότητα της χρήσης αυτού του εργαλείου.

Silane Guard – περιγραφή, τιμή, αγοράστε, παραγγείλετε, παράδοση

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η Willson (Ιαπωνία) κατασκευάζει χημικά αυτοκινήτων και προϊόντα περιποίησης αυτοκινήτου. Η χρήση μόνο υψηλής ποιότητας υλικών και των τελευταίων επιστημονικών τεχνολογιών εξασφαλίζει υψηλή απόδοση. Το υγρό γυαλί είναι η τελευταία εξέλιξη, η οποία έχει διαδοθεί σε όλο τον κόσμο.

Guard περιγραφή:

Το υγρό συμπύκνωμα εφαρμόζεται στην επιφάνεια του αμαξώματος του αυτοκινήτου χρησιμοποιώντας ένα ειδικό σφουγγάρι. Λίγα λεπτά μετά την ξήρανση, εμφανίζεται μια μεμβράνη πολυμερούς οργανοπυριτίου που προστατεύει το χρώμα από περιβαλλοντικές επιδράσεις. Αυτό το εργαλείο είναι απαραίτητο για την αποθήκευση ενός αυτοκινήτου στο ύπαιθρο χωρίς carport και γκαράζ. Το βερνίκι αυτοκινήτου δεν βλάπτει το χρώμα, δεν εκπέμπει τοξικές ουσίες στην ατμόσφαιρα και είναι κατάλληλο για χρήση σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Το αμάξωμα του οχήματος θα μοιάζει νέο!

Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει παραγγείλετε:

 • Επιπλέον προστασία από μικρά τσιπ και γρατσουνιές.
 • Αποτελεσματική προστασία έναντι των επιπτώσεων των χημικών που καλύπτουν την άσφαλτο το χειμώνα.
 • Η καλύτερη εναλλακτική λύση στο ακριβό βερνίκι αυτοκινήτων.
 • Δεν βλάπτει τη βαφή και δεν αλλάζει το πάχος.
 • Αντιδιαβρωτική προστασία.
 • Ευκολία στην εφαρμογή και εφαρμογή.
 • Το μηχάνημα πρέπει να πλένεται 4-5 φορές λιγότερο συχνά, αλλά θα φαίνεται απολύτως καθαρό.
 • Με τιμή αποδίδεται πλήρως μετά από 2-3 μήνες χρήσης.

Κάθε ιδιοκτήτης αυτοκινήτου θα μπορεί πλέον να ενημερώνει την εμφάνιση του αυτοκινήτου του στο σπίτι χωρίς επιπλέον οικονομικά κόστη. Δεν χρειάζεστε εξειδικευμένα εργαλεία ή δεξιότητες. Το κιτ περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την εφαρμογή υγρού γυαλιού: σφουγγαράκι, γάντι από λατέξ, χαρτοπετσέτα. Μια συσκευασία περιέχει 57 ml δραστικής ουσίας. Αυτό είναι αρκετό για να καλύψει ακόμη και το SUV-αμάξωμα 2-3 αυτοκινήτων. Λαμβάνοντας υπόψη το ευνοϊκό κόστος αυτού του προϊόντος, οι εξοικονομήσεις σας θα είναι τουλάχιστον 400% σε ένα βερνίκι.

Το Silane Guard Ελλάδα, Κύπρος είναι μια καθολική λύση για όλους όσους έχουν τουλάχιστον ένα αυτοκίνητο. Σήμερα, αυτό το εργαλείο χρησιμοποιείται ενεργά στην Ασία, την Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχετε μια μοναδική ευκαιρία να παραγγείλετε αυτό το εργαλείο και να λάβετε επιπλέον έκπτωση 50%, ενώ αυτή η προσφορά ισχύει στον ιστότοπο του πωλητή.

Οδηγίες βήμα προς βήμα για χρήση:

 • Πριν εφαρμόσετε γυαλιστικά, πλύνετε και στεγνώστε καλά το σώμα του αυτοκινήτου.
 • Φοράτε προστατευτικά γάντια από λατέξ.
 • Απλώστε μια μικρή ποσότητα του διαλύματος στο σφουγγάρι.
 • Διανείμετε ομοιόμορφα τη δραστική ουσία σε ολόκληρη την επιφάνεια του σώματος του αυτοκινήτου σας (αποφεύγοντας τα παράθυρα και τους καθρέφτες).
 • Αφήστε για 10-15 λεπτά.
 • Χρησιμοποιώντας ένα πανί (περιλαμβάνεται στο κιτ), σκουπίστε την επιφάνεια του σώματος για να σχηματίσετε μια πλήρη προστατευτική επίστρωση.

Η χρήση του διαλύματος πρέπει να συμβαίνει μόνο σε καλά αεριζόμενο χώρο χωρίς άμεσο ηλιακό φως. Μην το χρησιμοποιείτε σε χαμηλές θερμοκρασίες. Εάν το αυτοκίνητο έχει βαφτεί εκ νέου (όχι εργοστασιακό χρώμα), συνιστάται να εφαρμόσετε πρώτα μια μικρή ποσότητα του διαλύματος σε μια εμφανή περιοχή. Το υγρό δεν είναι κατάλληλο για εφαρμογή σε ελαστικά, πλαστικά, μέρη χρωμίου, γυαλί και προβολείς. Αποφύγετε την επαφή με εκτεθειμένο δέρμα και μάτια.

Η όλη διαδικασία δεν θα διαρκέσει περισσότερο από 40-60 λεπτά, αλλά το αποτέλεσμα θα παραμείνει για αρκετούς μήνες.

Τι λένε οι ειδικοί:

Η εταιρεία μας γυαλίζει επαγγελματικά αυτοκίνητα για πάνω από 13 χρόνια. Σήμερα χρησιμοποιούμε ενεργά Willson για αυτοκίνητο. Αυτή η επικάλυψη πολυμερούς προστατεύει ιδανικά το σώμα από τη διάβρωση και τα επιθετικά περιβάλλοντα. Επιπλέον, το κόστος του είναι αρκετές φορές φθηνότερο από τους Αμερικανούς ή Ευρωπαίους ομολόγους του. Οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων στα οποία κάναμε αυτό το στίλβωση ήταν ικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα και μετά από μερικούς μήνες ήρθαν στη διαδικασία επαναλαμβανόμενης αίτησης. Προτείνω να χρησιμοποιήσετε αυτό το εργαλείο σε όποιον φροντίζει το αυτοκίνητό του.

κατάστημα αυτοκινήτων δεν πουλάει. Αυτό οφείλεται στον μεγάλο ενθουσιασμό που προκάλεσε αυτή η θεραπεία. Ωστόσο, είναι πάντα δυνατό να παραγγείλετε το πρωτότυπο υγρό γυαλί μέσω του Διαδικτύου.

Εάν θέλετε Silane αγοράστε στην Ελλάδα, την Κύπρο, απλά πρέπει να συμπληρώσετε τη φόρμα παραγγελίας στον επίσημο ιστότοπο. Πληρωμή μόνο κατά την παραλαβή.

Το παράδοση πραγματοποιείται σε λίγες ημέρες.