Κατηγορίες
Υγεία

Patio Mistcooling Kit – Σύστημα Υδρονέφωσης Εξωτερικών Χώρων

ΣΎΣΤΗΜΑ ΨΕΚΑΣΤΉΡΑ

✔ ΕΥΚΟΛΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ
✔ ΨΥΧΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ 10°C
✔ ΦΙΛΤΡΑΡΕΙ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΜΑ

Η ψύξη εξωτερικών καφέ, εστιατορίων ή βεράντων με τεχνολογία ομίχλης έχει γίνει ευρέως διαδεδομένη και δημοφιλής. Πολλοί άνθρωποι αποκαλούν αυτή τη μέθοδο ψύξης «υπαίθριο κλιματισμό», επειδή αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κρυώσει ο χώρος έξω σε ζεστό καιρό και να διατηρηθούν άνετες συνθήκες για τους επισκέπτες της εγκατάστασης. Το σύστημα ομίχλης που είναι εγκατεστημένο γύρω από την περίμετρο επιτρέπει τη μείωση της θερμοκρασίας εντός της ακτίνας δράσης κατά 5-10 μοίρες, ανάλογα με την ισχύ των ακροφυσίων και τους γύρω παράγοντες. Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ πιο εύκολο και πιο αποτελεσματικό από το να προσπαθείτε να δροσίσετε έναν ανοιχτό χώρο με ανεμιστήρες αέρα ή άλλα φωτιστικά.

Σήμερα στην αγορά υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία διαφορετικών συστημάτων ψύξης υδρονέφωσης, οπότε έχετε την ευκαιρία να βρείτε το σωστό με βέλτιστα τεχνικά χαρακτηριστικά. Με βάση τα σχόλια των αγοραστών και των ειδικών, το Patio Mistcooling Kit Σύστημα Υδρονέφωσης Εξωτερικών Χώρων θεωρείται επί του παρόντος ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς ποιότητας-τιμής. Σε αυτήν την κριτική, θα σας πούμε για τα κύρια πλεονεκτήματα και τις τεχνικές δυνατότητες αυτού του κιτ και θα σας ενημερώσουμε για το πού μπορείτε να το παραγγείλετε στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Patio Mistcooling Kit – προϊόν για υψηλή αρτηριακή πίεση

Το Patio Mistcooling Kit δροσισμού εξωτερικών χώρων είναι ο καλύτερος τρόπος υγρασίας και καθαρισμού του αέρα μέσα στην περίμετρο όπου είναι εγκατεστημένος. Ιδανική λύση για υπαίθρια εστιατόρια ή βεράντες, κατάλληλη για οικιακή ή εμπορική χρήση. Το σύστημα ακροφυσίων μήκους 10 μέτρων είναι ιδανικό για να εξασφαλίσει την πιο άνετη εμπειρία εξωτερικού χώρου το καλοκαίρι σε θερμοκρασίες έως + 38°C. Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία δημιουργεί ένα αόρατο θερμομονωτικό φράγμα που απωθεί το υπεριώδες φως και τον ζεστό αέρα, αλλά δεν εμποδίζει τη διέλευση οξυγόνου. Αυτή η επιλογή βοηθά ιδανικά στον καθαρισμό του χώρου από τη σκόνη, τη βρωμιά, τα μικροσωματίδια και τα έντομα και επίσης την ενυδατώνει για μια πιο άνετη διαμονή σε ανοιχτό χώρο.

Η δηλωθείσα αποτελεσματικότητα αυτού του προϊόντος από τον κατασκευαστή αναφέρεται σε Patio Mistcooling Kit περιγραφή. Σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που παρουσιάζονται, η χρήση αυτής της έκδοσης του συστήματος ψύξης μπορεί να μειώσει την εσωτερική θερμοκρασία στους 10°C. Ταυτόχρονα, η ίδια η διαδικασία εγκατάστασης δεν απαιτεί επαγγελματικές δεξιότητες ή εξειδικευμένα εργαλεία. Μπορείτε, στο σπίτι, ακολουθώντας τις οδηγίες, να εγκαταστήσετε το σύστημα σε ξύλινη, μεταλλική ή πέτρινη επιφάνεια. Το σύστημα ταχείας ψύξης αέρα δεν είναι μόνο πολύ αποδοτικό, αλλά και αρκετά οικονομικό. Κάθε ακροφύσιο παρέχει πίεση 2 bar, ενώ καταναλώνει όχι περισσότερο από 2 λίτρα νερού για 1 ώρα συνεχούς χρήσης. Εάν είστε ιδιοκτήτης εστιατορίου, τότε αυτή η επιλογή για την ψύξη της καλοκαιρινής βεράντας θα είναι η καλύτερη λύση.

Patio Mistcooling Kit Συστήματα Δροσισμού χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό για κήπους, πάρκα, πισίνες, παραλίες και υπαίθριες καφετέριες. Τοποθετώντας ένα τέτοιο σύστημα στο σπίτι σε μια βεράντα ή μπαλκόνι, μπορείτε να απολαύσετε την ύπαιθρο ανεξάρτητα από τη θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Αρκετοί λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε Patio Mistcooling Kit αγοράστε στην Ελλάδα:

  • Το πιο αποτελεσματικό σύστημα ψύξης εξωτερικού χώρου.
  • Καθαρισμός και διήθηση αέρα από σκόνη, βρωμιά, αλλεργιογόνα.
  • Φράγμα για έντομα.
  • Μια εξαιρετική επιλογή για την υγρασία του αέρα έξω.
  • Βολική και γρήγορη εγκατάσταση DIY.
  • Όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα για εγκατάσταση περιλαμβάνονται ήδη στο κιτ και δεν χρειάζεται να αγοράσετε κάτι επιπλέον.
  • Οικονομική κατανάλωση νερού.
  • Ισχύς πίεσης 2 bar σε κάθε ακροφύσιο.
  • Ικανότητα ρύθμισης της γωνίας ψεκασμού.
  • Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας.

Κριτικές:

Διαθέτω ένα μικρό εστιατόριο με καλοκαιρινή βεράντα. Μία από τις κύριες προκλήσεις για μένα ήταν η προσέλκυση επισκεπτών κατά τη διάρκεια της ημέρας. Λόγω της ζέστης, πολλοί πελάτες αρνήθηκαν να καθίσουν στην καλοκαιρινή βεράντα και έχασα το μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματός μου. Η λύση βρέθηκε εύκολα και απλά. Αποφάσισα Patio Mistcooling Kit παραγγείλετε καθώς είδα μια κριτική για αυτό το προϊόν στο YouTube. Έβαλα ανεξάρτητα τα ακροφύσια γύρω από την περίμετρο της ταράτσας. Μέσα σε 20 λεπτά μετά την ενεργοποίηση, η θερμοκρασία μειώθηκε κατά 6°C! Τώρα έχω πολλούς επισκέπτες ακόμη και κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Έχουμε μια όμορφη περιοχή μπάρμπεκιου στο σπίτι και πρόσφατα αποφασίσαμε να φτιάξουμε κιόσκι δίπλα του. Αλλά το πρόβλημα είναι ότι το κιόσκι βρίσκεται κάτω από τον ανοιχτό ήλιο και είναι πολύ ζεστό μέσα της κατά τη διάρκεια της ημέρας και κουνούπια και έντομα παρεμβαίνουν μαζί μας το βράδυ. Η λύση βρέθηκε πολύ εύκολα. Με τη συμβουλή του φίλου μου, αποφάσισα να αγοράσω Patio Mistcooling Kit Ελλάδα. Χάρη σε αυτό το σύστημα, το εσωτερικό του κιόσκι είναι τώρα πάντα δροσερό κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ δεν υπάρχει ούτε ένα κουνούπι ή μύγα. Επίσης, με εξέπληξε ευχάριστα το Patio Mistcooling Kit τιμή.

Για να παραγγείλετε το αρχικό σας σύστημα ψύξης τώρα, χρησιμοποιήστε μόνο Patio Mistcooling Kit φαρμακείο από έναν πιστοποιημένο μεταπωλητή. Βρήκαμε έναν επίσημο ιστότοπο όπου μπορείτε να παραγγείλετε Patio Mistcooling Kit παράδοση αυτήν τη στιγμή. Ακολουθήστε τον σύνδεσμο: