Κατηγορίες
Υγεία

Ατμοκαθαριστής H2O Mop X5 – πραγματική κριτική

ΚΑΘΑΡΟ ΣΠΙΤΙ – ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ

✔ Δύναμη ρύθμισης ατμού
✔ Ελαφρύ και άνετο με βάρος μόλις 2,2 κιλά
✔ Συμπαγής και εύκολος για αποθήκευση
✔ Καθαρίζει και απολυμαίνει μόνο με τη δύναμη του ατμού χωρίς τη χρήση χημικών απορρυπαντικών
✔ Μετατρέπεται εύκολα σε μίνι πίδακα ατμού

Γεια σε όλους και σας ευχαριστώ για την προσοχή σας στην κριτική μου. Ήθελα από καιρό να αγοράσω τον εαυτό μου Ατμοκαθαριστής H2O Mop X5 και τώρα το όνειρό μου επιτέλους έγινε πραγματικότητα. Είδα πολλές διαφορετικές διαφημίσεις στο Διαδίκτυο, στις οποίες σκόπιμα κοσμούσαν τα πλεονεκτήματα αυτής της συσκευής και προσπάθησαν να κρύψουν τις ελλείψεις. Στόχος μου είναι να σας πω όλη την αλήθεια με βάση την προσωπική μου εμπειρία με αυτή τη σφουγγαρίστρα ατμού 5 μήνες μετά την αγορά. Θέλω να σας προειδοποιήσω αμέσως ότι δεν πρόκειται να επιβάλλω τη γνώμη μου σε κανέναν, επομένως ο καθένας πρέπει να αποφασίσει να αγοράσει αυτό το προϊόν μόνος του. Εάν θέλετε Ατμοκαθαριστής H2O Mop παραγγείλετε, αυτές οι πληροφορίες μπορεί να είναι χρήσιμες.

H2O Mop X5 – περιγραφή, τιμή, αγορά, παραγγελία, παράδοση

Με τον άντρα μου και το παιδί μου μένουμε στο σπίτι. Έχουμε μοκέτα στο υπνοδωμάτιο και στο παιδικό δωμάτιο. Δεν ήταν τυχαίο ότι επιλέχθηκε αυτή η επιλογή επίστρωσης, καθώς το παιδί περνά πολύ χρόνο στο πάτωμα και προσπάθησε να του κάνει τις πιο άνετες συνθήκες. Το χαλί είναι πραγματικά πολύ μαλακό και ευχάριστο στην αφή, αλλά υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα – είναι πολύ δύσκολο να καθαριστεί. Πολλές φορές καλέσαμε ειδικούς και παραγγείλαμε υπηρεσίες καθαρισμού χαλιών, αλλά αυτό είναι πολύ ακριβό. Ως εκ τούτου, αποφασίσαμε να αναζητήσουμε έναν τρόπο να το καθαρίσουμε μόνοι μας. Οι περισσότεροι φορητοί ατμοκαθαριστές έχουν υψηλό κόστος, επομένως αναζητούσαμε τον βέλτιστο συνδυασμό τιμής και ποιότητας. Κατέληξα να επιλέξω το μοντέλο Steam Cleaner H2O Mop. Παρήγγειλα αυτό το προϊόν μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος, καθώς υπάρχει η καλύτερη τιμή και βολική παράδοση στο σπίτι. Μετά από 4 ημέρες, η παραγγελία μου είχε ήδη παραδοθεί.

Έτσι έμοιαζαν η συσκευασία και η σφουγγαρίστρα. Η ποιότητα των υλικών αποδείχθηκε εκπληκτικά υψηλή (περίμενα φτηνό κινέζικο πλαστικό). Όπως είπα νωρίτερα, χρειάστηκα H2O Σφουγγαρίστρα ατμού κυρίως για τον καθαρισμό του χαλιού. Το χρησιμοποιούσα κάθε μέρα: πρώτα μια ηλεκτρική σκούπα, μετά μια σφουγγαρίστρα ατμού. Η συσκευή διαθέτει 4 τρόπους λειτουργίας. Για πλακάκια, λινέλαιο, παρκέ ή laminate, αρκούν 1 ή 2 ρυθμίσεις ισχύος. Για το χαλί, χρησιμοποίησα τη λειτουργία 4 – την πιο ισχυρή. Μετά το σφουγγάρισμα στην επιφάνεια, ο σωρός ανεβαίνει αισθητά και εμφανίζεται μια αίσθηση φρεσκάδας. Εάν αυτή τη στιγμή ανοίξετε και ένα παράθυρο στο δωμάτιο, τότε το αποτέλεσμα ενισχύεται πολύ.

Τα X5 περιγραφή υποδηλώνουν ότι η συσκευή απολυμαίνει. Μπορώ να το επιβεβαιώσω, αφού η θερμοκρασία εξόδου ατμού φτάνει τους 110 βαθμούς Κελσίου.

Σε αυτή τη φωτογραφία μπορείτε να δείτε την κατάσταση της σφουγγαρίστρας πριν και μετά τον καθαρισμό:

Ένας άλλος τομέας εφαρμογής είναι ο καθαρισμός δαπέδου. Για να το κάνω αυτό, ρυθμίζω τη λειτουργία 2 και πλένω το πάτωμα σαν κανονική σφουγγαρίστρα. Το πλεονέκτημα είναι ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν χημικά ή πρόσθετα απορρυπαντικά για την απομάκρυνση της σκόνης και των βακτηρίων. Η μακριά λαβή εξαλείφει την ανάγκη να λυγίσει χαμηλά και η κινητή βάση του μάκτρου το βοηθά να φτάσει στα πιο δύσκολα σημεία και γωνίες του σπιτιού. Το πιο σημαντικό, δεν υπάρχουν ραβδώσεις όπως μετά τη χρήση μιας κανονικής σφουγγαρίστρας ή κουρελιού!

Το Ατμοκαθαριστής H2O Mop X5 Ελλάδα έχει πολλά διαφορετικά συνημμένα. Αυτό είναι βολικό όταν χρειάζεται να καθαρίσετε όχι μόνο το πάτωμα, αλλά και άλλες επιφάνειες. Για παράδειγμα, χρησιμοποιώ ειδικό ακροφύσιο για τον καθαρισμό επικαλυμμένων επίπλων. Έχω ένα μικρό παιδί, και μετά από αυτό, στον καναπέ μένουν συνεχώς σημάδια και λεκέδες, που είναι δύσκολο να αφαιρεθούν με ένα κανονικό πανί. Ανοίγω αυτόν τον ατμοκαθαριστή, μόλις λίγα δευτερόλεπτα και ο λεκές εξαφανίζεται κυριολεκτικά μπροστά στα μάτια μας. Το ίδιο ισχύει και για τα κρεβάτια, τις πολυθρόνες και άλλα έπιπλα.

Όσο για τις κουρτίνες ή τα ρούχα που αχνίζουν, εδώ είναι μια απογοήτευση. Πιθανότατα, η συσκευή δεν έχει αρκετή ισχύ για αυτούς τους σκοπούς, επειδή ακόμη και μετά από πολλές προσπάθειες εξομάλυνσης του κοστουμιού ή των κουρτινών, παραμένουν τσαλακωμένες.

Το πλύσιμο των παραθύρων και των καθρεπτών αξίζει ιδιαίτερης προσοχής. Έχουμε τεράστιες θυρίδες θέασης στο σπίτι μας, που συνεχώς λερώνονται και πρέπει να πλένονται. Προηγουμένως, έπρεπε να παραγγείλουμε ειδικούς, καθώς φοβόμουν να πλύνω μόνος μου τα παράθυρα (ειδικά στον δεύτερο όροφο). Τώρα όλα είναι πολύ απλά και βολικά. Με έναν ατμοκαθαριστή, ο καθαρισμός των παραθύρων είναι πολύ πιο εύκολος και γρήγορος. Αλλά με βαριά βρωμιά, μικροί λεκέδες μπορούν ακόμα να παραμείνουν, οπότε μετά την επεξεργασία σκουπίζω την επιφάνεια να στεγνώσει με ειδικές χαρτοπετσέτες. Όπως είπα νωρίτερα, χρησιμοποίησα H2O Mop X5 ηλεκτρονικό κατάστημα για να παραγγείλω και νομίζω ότι έκανα το σωστό. Σύγκρισα τις τιμές εκεί και στα συνηθισμένα καταστήματα – η διαφορά είναι περίπου 40-50%.

Πλεονεκτήματα:

 • Καλός εξοπλισμός.
 • Ευκολία στη χρήση.
 • Ένα ευρύ φάσμα χρήσιμων λειτουργιών.
 • Υψηλή ποιότητα κατασκευής.
 • Διαισθητικά χειριστήρια.
 • Κερδοφόρα για Ατμοκαθαριστής H2O Mop X5 τιμή.

Μειονεκτήματα:

 • Γρήγορη κατανάλωση νερού.
 • Λειαίνει άσχημα ρούχα ή κουρτίνες.
 • Δεν αφαιρεί το λίπος.
 • Κοντό καλώδιο για σύνδεση σε πρίζα.
 • Δυνατός θόρυβος χωρίς τη χρήση του ακροφυσίου.

Πού είναι το καλύτερο H2O Mop X5 αγοράστε στην Ελλάδα;

Μπορώ να μοιραστώ μαζί σας έναν σύνδεσμο προς τον ιστότοπο όπου παρήγγειλα αυτή τη σφουγγαρίστρα ο ίδιος. Οι καλοί διευθυντές εργάζονται εκεί, καλούν γρήγορα και απαντούν σε τυχόν πρόσθετες ερωτήσεις. Η επεξεργασία H2O Mop X5 διανομή έγινε εντός 3 εργάσιμων ημερών.