Κατηγορίες
Υγεία

Auto Fan – ΗΛΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Tactic Pants
ΗΛΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

✔ Μαύρο χρώμα
✔ Μέγεθος: 14,5 / 11/6 cm
✔ Βάρος: 292 γραμμάρια
✔ Μέγεθος συσκευασίας: 15,5 / 12/9 cm

Auto Fan ΗΛΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το αυτοκίνητό σας δροσερό ακόμα και όταν είναι σταθμευμένο. Η μοναδική συσκευή είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένη ηλιακή μπαταρία, η οποία επιτρέπει στο σύστημα ψύξης να λειτουργεί χωρίς να αποφορτίζεται η μπαταρία. Αυτός ο ανεμιστήρας έχει ένα βολικό σύστημα τοποθέτησης, δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο και δεν παρεμβαίνει στην οδήγηση. Αυτό συμβαίνει όταν μπορείτε να επιστρέψετε σε ένα παγωμένο αυτοκίνητο στο πάρκινγκ ακόμα και την πιο ζεστή μέρα του καλοκαιριού. Το βολικό σχήμα, οι συμπαγείς διαστάσεις, το μικρό βάρος και οι πρόσθετες λειτουργίες παρέχουν την πιο άνετη χρήση της συσκευής χωρίς πρόσθετη εγκατάσταση ή δυσκολίες.

Auto Fan – περιγραφή, τιμή, αγοράστε, παραγγείλετε, παράδοση

Κάθε ιδιοκτήτης αυτοκινήτου βρέθηκε σε μια τόσο δυσάρεστη κατάσταση: ο καιρός είναι ζεστός έξω και δεν υπάρχει καμία ευκαιρία να παρκάρετε το αυτοκίνητο στη σκιά. Αφήνοντάς το σε ανοιχτό χώρο, δημιουργείτε ένα φαινόμενο θερμοκηπίου μέσα στην καμπίνα. Όσο περισσότερο είναι κλειστό το αυτοκίνητο, τόσο υψηλότερη θα είναι η θερμοκρασία στο εσωτερικό της καμπίνας. Κάποια στιγμή, η κατάσταση μπορεί να φτάσει σε κρίσιμο στάδιο, όταν τα πλαστικά στοιχεία του εσωτερικού ή τα αντικείμενα που έχουν μείνει στο κάθισμα αρχίσουν να λιώνουν ή να εκπέμπουν επιβλαβείς καυστικούς αναθυμιάσεις. Γι’ αυτό όλοι οι ειδικοί συνιστούν όταν ανοίγετε τις πόρτες ενός αυτοκινήτου που στέκεται στον ήλιο, να παρέχεται μέγιστος αερισμός και να αερίζετε το εσωτερικό για αρκετά λεπτά. Αλλά αυτό δεν είναι πάντα βολικό, και ακόμη και μετά από τέτοιες ενέργειες, η θερμοκρασία στο εσωτερικό είναι ακόμα υψηλή, γεγονός που μειώνει την άνεση οδήγησης.

Το AutoFan κλιματιστικό για αυτοκίνητο είναι μια καινοτόμος λύση για όλους τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων. Αυτή η συσκευή διαθέτει ειδικό ανεμιστήρα με ενσωματωμένη ηλιακή μπαταρία, που βοηθά στην κυκλοφορία του αέρα μέσα στο αυτοκίνητο ακόμα και όταν ο κινητήρας είναι σβηστός και είναι παρκαρισμένο. Λόγω του γεγονότος ότι σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιείται εξωτερική πηγή ρεύματος, η λειτουργία του ανεμιστήρα δεν επηρεάζει με κανέναν τρόπο την μπαταρία και δεν την αποφορτίζει. Σε ηλιόλουστο και ζεστό καιρό, ο ανεμιστήρας θα λειτουργεί όσο χρειάζεται για να διατηρείται μια άνετη θερμοκρασία. Επιπλέον, σε ορισμένες περιπτώσεις, τα Auto Fan κλιματιστικό μπορούν να γίνουν εναλλακτική λύση στο τυπικό σύστημα κλιματισμού στο αυτοκίνητό σας, να μειώσουν την κατανάλωση καυσίμου και να αποτρέψουν το φορτίο στη γεννήτρια.

Auto Fan περιγραφή:

Πώς λειτουργεί;

Ο ανεμιστήρας ξεκινά τη διαδικασία κυκλοφορίας του αέρα με αποτέλεσμα τη φυσική ψύξη. Αυτό βοηθά στη σταθεροποίηση της θερμοκρασίας μέσα στο αυτοκίνητο και δημιουργεί ένα άνετο περιβάλλον για να μείνετε μέσα.

Τι είναι γνωστό για το ίδιο το μοντέλο;

Η συσκευή έχει μικρές διαστάσεις – 145/110/60 mm. Με συνολικό βάρος 292 g, αυτό το μοντέλο κλιματιστικού είναι το πιο βολικό για χρήση σε οποιοδήποτε όχημα. Η εγκατάσταση πραγματοποιείται με κολλητική ταινία, η οποία είναι προσαρτημένη στο παρμπρίζ οπουδήποτε. Το αυτόνομο σύστημα λειτουργίας υποστηρίζει τη διαδικασία ψύξης κατά την οδήγηση ή τη στάθμευση του αυτοκινήτου.

Οι κύριοι λόγοι για τους οποίους ο καθένας σας χρωστάει Auto Fan παραγγείλετε ;

Η συσκευή χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια – την καθαρότερη και πιο ανανεώσιμη πηγή ενέργειας. Χάρη σε ένα βολικό σύστημα τοποθέτησης, η συσκευή μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιοδήποτε γυαλί μέσα σε λίγα λεπτά και αυτό δεν απαιτεί πρόσθετα εργαλεία ή εξοπλισμό. Η τεχνολογία είναι όσο το δυνατόν πιο απλή, αλλά αποτελεσματική. Με όλα τα πλεονεκτήματα, τα Auto Fan τιμή είναι αρκετές φορές φθηνότερα από άλλα υπάρχοντα ανάλογα. Μπορείτε ήδη να βρείτε χιλιάδες καλές κριτικές πελατών για αυτόν τον θαυμαστή στο Διαδίκτυο. Αυτό δίνει επιπλέον ελπίδα ότι η λύση του Auto Fan αγοράστε στην Ελλάδα θα είναι σίγουρα σωστή.

Τρόπος χρήσης:

  • Συνδέστε την ταινία στερέωσης στην επιφάνεια του ανεμιστήρα, χρησιμοποιώντας τις οδηγίες στις οδηγίες.
  • Χαμηλώστε το παράθυρο περίπου 3-4 cm.
  • Τοποθετήστε την ταινία σε ένα κατάλληλο μέρος για εσάς.
  • Αφαιρέστε τα υπολείμματα της ταινίας με ένα μαχαίρι ή ψαλίδι.
  • Ξεκινήστε τον ανεμιστήρα χρησιμοποιώντας το ειδικό κουμπί.

Η πώληση Auto Fan κατάστημα είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί. Παρά το υψηλό επίπεδο ζήτησης, αυτό το μοντέλο εξακολουθεί να μην είναι ευρέως διαθέσιμο σε καταστήματα ή σούπερ μάρκετ. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο μόνος πραγματικός τρόπος για να αποκτήσετε αυτήν την πρωτότυπη συσκευή είναι η επίσημη ιστοσελίδα του κατασκευαστή. Εκεί μπορείτε πάντα να λαμβάνετε αναλυτικές πληροφορίες για το προϊόν, τα χαρακτηριστικά, την τιμή και τον τρόπο εφαρμογής. Auto Fan παράδοση πραγματοποιούνται σε όλη τη χώρα το συντομότερο δυνατό. Μπορείτε να πληρώσετε για το δέμα αφού το παραλάβετε στα χέρια σας και να βεβαιωθείτε ότι η συσκευή λειτουργεί.

Πληροφορίες παρέχονται για έλεγχο. Δεν πουλάμε ούτε εξυπηρετούμε αυτό το προϊόν. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Auto Fan Ελλάδα, χρησιμοποιήστε την προσφορά του επίσημου ιστότοπου. Σας συνιστούμε επίσης να κάνετε τις ερωτήσεις σας σε έναν σύμβουλο τηλεφωνικού κέντρου όταν τηλεφωνείτε.